Дизайнер

Добре дошли в сайта на Солария!


        Казвам се Стоянка Иванова, по образование съм архитект и работя като главен асистент по информатика в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, България. Преподавам програмиране, компютърна графика и автоматизирано проектиране на студентите от различни факултети.

        Освен това съм дизайнер на фирма "Солария". Обичам да рисувам и да бродирам и комбинирам двете неща в създаването на нови модели на гоблени.

        Смятам, че да съм едновременно и дизайнер, и програмист, е добра комбинация, понеже в дизайнерската си работа използвам създадена от мен програма, която реализира всичките ми идеи в дизайна на гоблени.

        Моето ново любимо занятие - web-дизайнът, ме вдъхнови да създам и да поддържам този web-сайт. Аз исках не просто да Ви покажа тук моите модели, но и да създам едно красиво място, където Вие ще можете да прекарате много приятни часове. Щастлива съм да прочета в книгата за гости Вашите благоприятни отзиви за моята работа. Вашите вотове за мен в класацията на 100те най-добри сайта в света също показват, че съм на прав път.

        Вашата поддръжка ми вдъхва сили да продължа и в бъдеще!

       
Нашият сайт участва в класацията на
100те най-добри сайта за бродиране в света!
Искате ли да видите кои са другите най-добри в тази област?
Искате ли да видите какво е нашето класиране в момента?
Искате ли да гласувате за нас?
Посочете тук!
Това ще ви отнеме само няколко секунди, но ние ще знаем, че вие цените нашата работа...
Класацията се нулира в полунощ CST (9:00 BG време).


Главна страница | Меню гоблени
Пишете ни на емайл solaria@solaria-gallery.com.
Copyright (c) 1998-2016, Стоянка М. Иванова
Всички права запазени.